perjantai 20. tammikuuta 2012

Mussukka 8kk

Eilen lauloin Fridalle paljon onnea hänen tapittaessaan minua jauheliha-nappula iltapalan äärellä. Kahdeksan kuukautinen koiruus on venynyt säkämitaltaan noin 43 senttiin ja kiloja löytyy 16,8. Kasvattajan mukaan pentujen äiti olisi nyt aikuisiällä about 20kg ja 44cm - voisiko tästä päätellä että Fridasta tulee ainakin korkeampi?

Banja-äidin juoksut alkoivat kuulemma noin 7 kuukauden iässä. Fridalla on kyllä aikamoisesti merkkejä naiseksi tulemisesta - lipominen on lisääntynyt ja ulkona tulee useampia pisuja. Lisäksi vastaantuleville koirille ja epäilyttäville ihmisille haukkuminen oli viikko sitten todella runsasta. Aloitettiin sitten vastaehdollistaminen naksuttimen ja ruoan kanssa ja olemme mielestämme saavuttaneet jo tulosta tämän kanssa. Frida saa siis suurimman osan ruoastaan ulkona naksuttelun yhteydessä tai kotona treenatessa.

Koirapuistossa Frida on kova käskyttämään "tylsiä" leikkikavereita ja olemme päätyneet lähtemään puistosta louskutuksen alettua. Frida ei selkeästi osaa päättää onko nyt tosi iso ja pelottava vai ei sittenkään.

Laitetaan loppuun vielä kuva muutaman viikon takaa suihkuhetkiä rakastavasta vesikoirasta ;) Tässä turkkia ei ole vielä trimmattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti