tiistai 31. tammikuuta 2012

Kuin kaloja opettaisi

..aavistuksen arkoja sellaisia tosin.

Frida oli viime lauantaina sisarustensa kanssa Hyvinkään koirakylpylässä ja pienen odottelun jälkeen pääsimme itse asiaan. Meille oli varattu uittaja talon puolesta ja se olikin varmasti tarpeen nyt ainakin ensimmäisellä kerralla. Tytöt hieman aristelivat aluksi allasta ja ramppia, mutta kaikki osasivat uida todella hyvin, kun pääsivät vauhtiin.

Vauhdista puheen ollen porukka jakautui kahtia. Alma ja Iines ottivat hieman rauhallisemmin ja olivat kiinnostuneempia vedessä kelluneista palloista, kun puolestaan Frida ja Funya ottivat homman enemmän kilpailumielessä, eivätkä kiinnittäneet juuri huomiota muuhun kuin nopeaan etenemiseen. Uittaja olikin sitä mieltä, että kaikilla on hyvä uintitekniikka ja liivit olivat lähinnä uittajan apuna.

Fridasta uittaja oli sitä mieltä, että sillä on kovasti kilpailuhenkeä ja vauhti oli vakuuttavaa (ihan kilpauimari ainesta??). Isä ja äiti puolestaan hieman toppuuttelivat mielessään ja ajattelivat, että Fridalla oli vain niin kova "paniikki" pois altaasta, että vauhti johtui siitä. Kovasti oli hauskaa ja uittajatkin kastuivat oikein todenteolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti