keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Joulukuulumisia

Joulu ei vielä virallisesti ole ohi, joten Frida toivottaa kaikille karvaisille ja karvattomille lukijoilleen rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta!Olemme viettäneet joulua kotiseudullamme Tampereella ja Frida on päässyt halittavaksi ja pusuttelemaan monen tutun ja sukulaisen luokse. Kuusen alta Frida sai kaksi pakettia - puffatun possun nenän ja hodariluun - ja repi paketit hienosti isoukin avustuksella. Aattoilta sujui muutenkin mukavasti kun sama ystävällinen ukki piti luusta kiinni ja Frida jyrsi sitä autuaana. Kerrankin jotain hyötyä noista kaksijalkaisista!

Pihalla on lenkkeilty ja rymytty, eikä ole jäänyt epäselväksi että Frida rakastaa lunta. Tapaninpäivänä teimme isolla porukalla kevyen 15 km lenkin, kun kävelimme munkkikahveille Pyynikin näkötorniin ja takaisin. Epäilin ennen lenkkiä, että Frida saattaa väsähtää jossain kohtaa, mutta toisin kävi. Energiaa oli vaikka muille jakaa.

Uutta vuotta Frida vietti sukulaistemme kanssa mökillä paukkuja paossa ja hyvin oli kuulemma mennyt. Settereiden kanssa olivat muutamalle isoimmalle pamaukselle haukkuneet.

Loman aikana Fridan turkki on ollut tarkassa syynissä huopaantumisen vuoksi ja olemmekin tilanneet ja testanneet nettikaupasta jotain surraavaa. Siitä lisää seuraavassa blogitekstissä!

PS. Tyttö täytti 19.12.2011 7 kuukautta ja painoa on mittarissa 16kg. Säkää ei olla lähiaikoina mitattu, olisiko se jotain 43cm.. Korvat ovat välillä hukassa, mutta muuten mistään pahasta murrosiästä tai juoksuista ei ole sen suurempia merkkejä. Ellei Saimi-setteriin kohdistuneet rakasteluyritykset sitten viittaa lähestyviin juoksuihin! ;) Kovin on neiti rauhallinen kotona ja yhä enemmän sosiaalisempi vieraita ihmisiä kohtaan. Tuntuu jo hieman isommalta koiranpoikaselta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti