maanantai 12. marraskuuta 2012

Isänpäiväviikonloppu

Tampere kutsui taas viikonloppuna ja meno oli aika koiramaista. Perjantaina mentiin yökyläilemään Jarkon vanhempien luo ja siellä Frida innosti setterineidot remuamaan :) Nuorimmaisen Kaisankin kanssa välit alkoivat hieman lämmetä ja Frida suostui pieniin lelunvetoleikkeihin. Kaisalle olisi varmasti rajummatkin painihetket kelvanneet ;)

Mutasekoilut perrolenkillä.

Lauantaina pääsimme kuokkimaan paikallisen vesikoiraporukan toko-treeneihin Maya-perron kanssa. Fridan kanssahan me emme ole oikeastaan ikinä tokoa reenailleet - sellaista arkitokoa vain itsekseen. Meillä oli kuitenkin hyvä pohja alkeisjuttuihin ja reenin osalta Fridalla menikin tosi kivasti. Hän oli hyvin kiinnostunut minusta ja lelupalkkaus kelpasi tosi hyvin! Tehtiin sivulle-tuloa, seuraamista, kontaktia, luoksetuloa ja hyppyestettä. Pystyin myös pitämään Fridaa suurimman osan ajasta vapaana.

Frida kuitenkin (lue: tietysti) otti myös häiriötä muista koirista. Hänelle oli vaikeaa odottaa seinustalla jos läheltä juoksi koiria ja välillä rähinä oli aikamoinen. Palkattiin sitten rauhallisuudesta ja hiljaisena olemisesta.Epävarman ja terävän Fridan kanssa tehtiin lopuksi vielä luoksepäästävyystreeniä. Neiti odotti sivullani ja hänelle vieraat ihmiset kaarsivat aivan meidän edestämme, jonka jälkeen palkkasin Fridaa. Testasimme myös että ihmiset kävivät sivuttain kyykyssä edessämme ja nousivat siitä pois. Tämä meni Fridan osalta harjoitustilanteessa hienosti, mutta ns. tosielämässä vastaavat tilanteet ovat vaikeita ja niitä pitää ennakoida.

Oli hauska reenailla ja tavata muita vesiäisihmisiä. Sain hyviä neuvoja ja tullaan kyllä jatkossakin mielellämme mukaan jos täytettäviä paikkoja on :)


Loppuviikonloppu menikin sitten Mayan kanssa remuten ja isänpäivää juhlien. Paluumatkalla Helsinkiin Frida stressasi tosi paljon autoilua ja läähätti sekä tärisi sylissäni :/ Olisikohan pahoinvointilääkkeistä apua..

Kuvituksena on Janne Pyyn ottamia kuvia 4.11.2012 perrolenkistä Helsingissä. Kiitos hienoista kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti