perjantai 5. elokuuta 2011

Reissailua

Perrostamme on pikavauhtia kehittymässä mestarimatkaaja, sillä lähes joka viikonloppuna olemme pistäneet kamat ja koiran autoon ja lähteneet sukuloimaan. Ensimmäiset automatkat Frida aluksi piipitti ja yhdet oksennuksetkin saimme siivota, mutta nyt tyttö nukahtaa autoon lähes heti ja vetää sikeitä jopa pari tuntia. Kerran matkustimme Tampereelle junan lemmikkivaunussa ja sielläkin Frida otti heti hyvän asennon lattialle jalkojemme väliin ja koisasi koko matkan.

Viime viikonloppuna isukki lähti perheensä kanssa keski-Suomen rallimetsiin, joten me tytöt lähdimme ihanan ystäväni luokse mökkeilemään. Frida selvästi nauttii seikkaillessaan vapaana ulkona eikä kauhean kaus minusta lähde. Frida muun muassa söi pari muurahaista, tipahti järveen ja ui hienosti rantaan, paimensi kaikkien jalkoja, seikkaili metsässä kun poimimme vadelmia ja nukkui kerässä mökin kuistilla. Hän myös meinasi saada hepslaakit kun menimme saunaan, joten otin Fridan jalkoihini alalauteelle, missä hän onnessaan nukkui pienten löylyjen ajan! :)

Viime viikot ovat olleet aika kuumia ja keksimmekin Fridalle mainion viilennyskeinon: viileäksi kastellun pyyhkeen päällä on ihana loikoilla! Valitettavasti pitkään kostean pyyhkeen päällä oleilu ei ilmeisesti sopinut neidin herkälle nahkamasulle, ja siihen ilmestyi muutama kellertävä nyppy. Hieman googleteltuamme oletamme että nypyt ovat ns. pentuihottumaa. Huomasin myös, että kun Frida mökillä kahlaili vedessä ja oli märkä pitkän aikaa saunottaessa, niin näppyjä tuli yön aikana kovasti lisää. Nyt ovat märät vilvoituspyyhkeet pannassa ja näpytkin ovat lähes kokonaan lähteneet. Täytyy muistaa kuivailla tyttöä ettei jää pöpöt muhimaan. Voihan tietty olla että metsän oksat ja kivet ovat myös ärsyttäneet mahan ihoa.

Frida täytti eilen 11 viikkoa ja täytyisi kirjoitella hieman myös neidin kasvamisesta. Huomenna lähdemme kaveriporukalla Fridan kera taas mökkeilemään, katsotaan mitä kivaa perronen taas keksii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti