torstai 18. elokuuta 2011

3 kuukautta

Sylittelemässä Tampereella.Kesäneito mökkitiellä <3Viikko sitten pikku-Fridamme täytti 12 viikkoa ja on nyt virallisesti lapsi eikä enää vauva. Paitsi äipän mielestä ;)

Viikkojen täyttymistä juhlistimme varaamalla ensimmäisen rokoteajan Malmin Eläinklinikalta. Eläinlääkärin tarkastus meni hyvin ja Frida on kuulemma reipas, hoikka ja terve pentu. Lääkäri kehui häntä myös sosiaaliseksi, mikä on kiva juttu kun perrot tuppaavat joskus olemaan aran puoleisia. Rokotteen pistämistä tyttö ei huomannutkaan, mutusteli vain namusia kädestäni. Ainut asia tarkkailun alla on nyt Fridan oikea alakulmuri, joka hieman hankaa yläientä ja voi haitata oikean hampaan kasvua. Vahvisterokotteen ohessa muutaman viikon päästä katsotaan hammasta sitten uudestaan.

Avauduimme lääkärille myös muutamista pikkujutuista; Fridan silmät esimerkiksi vuotavat aika paljon. Lääkärin mukaan silmät näyttivät hyviltä ja pitkäkarvaisilla roduilla silmien vuotaminen on yleistä. Lähtiessämme mitattiin vielä Fridan paino ja lukemaksi ilmestyi 7,6 kg. Eli oikein hyvin meni ensimmäinen eläinlääkärireissu!

Kotona kenkäkaapin oveen mittailtiin taas Fridan säkää ja epämääräinen tulos näytti noin 32 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti