maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannuksen viettoa

Frida juhli tänä vuonna ensimmäistä kertaa juhannusta kanssamme. Oletan että vuosi sitten hän mönki autuaan tietämättömänä keskikesän juhlasta sisarustensa kanssa kasvattajan luona.

Meillä oli kyllä tosi kiva juhannus ja Fridalla taisi olla vielä mahtavampaa. Hän sai juosta vapaana pellossa että vain korvat ja häntä viipottivat ruohonkorsien päällä. Ostettiin myös neidille tosi ällö juhannusluu pakastealtaasta. Sitä ihmeteltiin ensin tovi, sitten syötiin aivan onnessaan ja lopuksi etsittiin hyvää piilopaikkaa ympäri mökkipihaa tärkeän näköisenä. Pieni valkoinen pylly heilui piilotuspuuhissa jonkun varttitunnin ja sitten Frida käveli muina naisina pois piilon luota naama mullassa - mahtava näky.

Viime kesänä neiti ei paljoa lätäkköä syvempään uskaltautunut uimaan, mutta nyt hän viimein löysi sisäisen uimarin itsestään. Keppejä haettiin järvestä suurella innolla ja kaukaa. Uimaan mennyttä isi-ihmistä piti myös pikapikaa mennä pelastamaan. Koitettiin kovasti saada neitiä hyppäämään laiturilta veteen. Kerran onnistui ihan oikein ja pari kertaa hän tippui veteen ihan muista syistä.

Uinnin jälkeen Frida sai perus kuivatusjuoksukohtauksen ja ravasi sekopäänä ympäriinsä samalla hinkaten itseään maahan - voitte varmaan kuvitella lopputuloksen :D Se oli ainakin kaikkea muuta kuin puhdas ja kuiva.

Juhannuspäivänä tehtiin myös pari jälkeä ja hakua Fridalle ja setterineidoille Saimille ja Helmille. Fridalla ja Saimilla oli kunnon battlet veteen heitetyistä kepeistä ja tantere heilui kun nämä kaksi innostuivat hippasille.

Frida tapasi tietenkin taas vanhempieni 4kk ikäisen Maya-perron ja näillä kahdella oli jälleen ihan parasta. Maya on reenannut erossa ollessa juoksua eikä pieni jää enää niin paljon jälkeen :)

Tämän aktiivisen viikonlopun jälkeen Frida on nyt nukkunut viimeiset kaksi päivää. On se jussin vietto rankkaa, koirallekin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti