keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Vesipuhvelin kotiutuminen

Ensimmäinen viikko Fridan kanssa on vierähtänyt mukavasti. Tyttö on reipastunut kovasti ja ensimmäisen päivän piippailut meidän perään ovat loppuneet kokonaan. Frida seikkailee rohkeasti yksin ympäri asuntoa ja menee esim. makuuhuoneeseen leikkimään ja nukahtaa sinne ihan itsekseen.


Yöt ovat menneet suhteellisen kivuttomasti. Monena yönä Frida päätti saada hepulit siinä neljän viiden aikaan, jolloin heräsimme sekä hepuliin että kivaan kakan hajuun. Tulosteet oli kyllä hienosti tehty sanomalehdelle! Yhtenä yönä taisimme viedä hänet ulos, mutta sitten päätimme että yöt nukutaan, piste. Viime perjantaista asti Frida on hienosti nukkunut noin kuuteen asti, jolloin isukki on yleensä vienyt tytön ulos. Sitten noin yhdeksään asti on jatkettu unia, tai Frida on itsekseen leikkinyt makuuhuoneessa. Muutaman viime yön Frida on myös pidätellyt ja tulostanut kakkoset vasta ulos, pidetään sormia ristissä että tämä jatkuu ;)

Ulkoilut ovat Fridan mielestä tosi kivoja, kunhan ei vain laitettaisi niitä tyhmiä valjaita päälle. Valjaissakin Frida kyllä ulkoilee, tosin hieman alistuneen oloisesti. Täytyy siis vielä jatkaa valjaisiin tutustuttamista. Ulkoilussa isäntäväen hermoja raastavat myös kaikki miljoonat maahan heitetyt tupakantumpit, jotka on Fridan mielestä aivan ehdottomasti poimittava suuhun. Fridan seikkailuja pihalla täytyykin siis vahdata ihan haukkana. Eilen äippä avautui Fridalle tumpeista ja tupakoijien sylkemisestä sattumalta samalla kun kävelimme erään alimmaisen parvekkeen vierestä..

Meidän pikku perheemme tosiaan asuu kerrostalossa, jonka sisäpiha on kivasti aidattu, mutta koostuu vain asfaltista ja hietikosta. Hieman kauempana on pari pientä nurmialuetta, joille olemme tyttösen kantaneet hädilleen. Matkalla tapaa usein erilaisia ihmisiä, mummoja rollaattoreineen, pyöräilijöitä ja autoja, joten pissaretket käyvät myös sosiaalistamisesta erilaisiin juttuihin.

Fridassa menee hermot siihen, että kaikki pitää laittaa suuhun, ulkona laitetaan välillä ihan turhaan jarrut päälle, että pissa tulee lattialle juuri kun olet laittamassa ulkovaatteita päälle ja että hepulissa on pakko rei’ittää kaikkea eteen osuvaa. Mutta olimme kyllä varautuneet tähän kaikkeen, ettei pentuaika täysin unelmaa ole. Ja onhan tuo aivan jumalaisen söpö ja hieno pikkuotus. Istuukin jo ruokaa odottaessaan! :)

Frida matkalla uuteen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti