maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kevät!

Kevät on vihdoin kunnolla käynnissä :) ollaan käyty Ritin kanssa päivittäin liinailemassa läheisellä harjulla. Kunnon nuuskuttelu ja kirmailu väsyttää kaveria selkeästi tehokkaammin kuin koirapuiston ohikulkijoille räksyttäminen..kröhöm..Ja onhan siellä metsässä kiva käppäillä itsekin.

Asutaan sen verran kaupungissa että ko.harjulla on välillä aika mielenkiintoisiakin tyyppejä hengailemassa, joten liina on aika must siellä. Olen myös ilokseni huomannut että Frida ilmoittaa ihmiset pysähtymällä ja kurkkaamalla minuun räksykonsertin sijaan. En sitten tiedä miten ihan vapaana toimisi.

Tässä yksi lempparikohdista harjulla: kallioinen kohta, jossa lätäköitä, mutaa, sammalta, keppejä, heinää ja niitä punkkeja! Eilen nappaisin ensimmäisen irti, täytyykin hankkia punkkiliuosta taas.Otimme eilen pienen photoshootin parvekkeella neidin toisten juoksujen kunniaksi. Eilen alkoivat ja kaveri on ollut aika väsy ja nuutunut. Moni varmasti on naureskellut kun olen taas tammikuusta asti sanonut että kohta ne juoksut tulevat. Merkkailut alkavat siis noin 4 kk ennen juoksuja ja ensimmäiset päivät huomaa vuodon lisäksi lisääntyneestä uikutuksesta. "Nyyh herätkää jo ja päästäkää minut makkariin! Nyyh, haluan heti ruokaa/lelun/ulos/paijua! Nyyh..no ihan muuten vaan!" Ja rakkausviestejä pitää jättää 5 m välein. Luulen että peräpää on myös hellänä ja ehkä siksi uikkailee myös.


Muuten meidän koira-arkeen kuuluu hyvää. Ohituskurssi oli suuri succeé ja kaikki treenikerrat meni mahtavasti. Kotiympyröissä ohittelu on sittenkin ollutkin vaikeampaa, kai siihen liittyy niin paljon huonoja kokemuksia ja muistoja muista koirista. Mutta kunnon kanapalkan kanssa ohitukset menevät suht ok.


Ollaan treenailtu rennosti luoksetuloa, pään pitämistä kädellä hoitotoimenpiteitä varten, puolen vaihtoja lenkillä jne. Ei mitään stressiä treeniaikatauluineen.


Kuukauden päästä onkin jännät paikat kun meidän jengi muuttaa Tampereelle! Sitä ennen Frida pääsee vielä viikoksi hoitoon Mayan luokse meidän loman ajaksi. Täytyypi kirjoitella muutosta sitten lisää, mitä pitää ottaa Fridan kannalta huomioon jne.

Hauskaa vappua lukijoille!

1 kommentti:

  1. Saimikin halusi juuri tällä kohtaa kommentoida lyömällä tasullaan näppistä. LÄTS!

    VastaaPoista