keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kiva koirapuistoilu

Mehän käydään Fridan kanssa nykyään vain itekseen koirapuistossa kun neiti on siellä muiden kanssa niin epävarma.

Tänään meidän seuraksi kuitenkin tuli uusi tuttavuus, coton de tulear Seppo! Seppo on 9kk ikäinen erittäin lunki ja suloinen kaveri ja kaksikolla sujuivat heti leikit kivasti. Seppo ei ollut liiaksi kiinnostunut Fridan peräpäästä ja suostui heti painiin ja hippaan. Frida päästeli iloisia haukahduksia ja yninöitä.

Lähes tunnin siellä pelmuttuaan paikalle tuli nuori japanin pystykorvauros, joka taasen oli hyvinkin kiinnostunut Fridan naiseudesta. Fridan käytös muuttui heti, hän pyöri selkä kyyryssä väistellen uroskoiraa ja vinkui dramaattisesti.

Kun Seppo ja tämä toinen koira kävivät ärisemään toisilleen, Frida selkeästi hätääntyi tilanteesta ja alkoi haukkumaan. Hän oli myös mustis kun toiset leikkivät tai kävivät haistamassa namipussiani ja alkoi näissäkin tilanteissa haukkumaan häntä pystyssä.

Oli hauska seurata Fridan käytöksen muutoksia suhteessa näihin eri koiriin ja tilanteisiin. Parhaimmiten leikit sujuvat selkeästi vain yhden kaverin kanssa.

Minunkin kanssa puistossa käynti on nykyään hauskaa kun paikalla möllöttämisen sijaan olen ottanut tavaksi juosta hippaa Ritin kanssa. Varmasti aika tyhmän näköistä touhua mutta meillä on kivaa ;) Me myös leikitään lähelläpysymisleikkiä, missä Fridan vilkaistua minua lähden hänestä poispäin juoksemaan ja palkkaan vierelle tulon :)

Väsyneen työpäivän jälkeen on aikas kiva päästä riehumaan tällaisen pallopään kanssa! <3





1 kommentti: