maanantai 6. kesäkuuta 2011

Pikku-Fridan kuulumisia

Frida, siinä on pitkällisten nimikeskusteluiden tulos. Pienen hauvamme (tuleva moniosaaja) nimi on siis Frida, joka löytyi espanjalaisen vauvafoorumin kautta, mutta jota ovat kunniakkaasti kantaneet myös Frida Kahlo ja Abban  Anni-Frid "Frida" Lyngstad sekä yksi pieni suloinen luistelijatyttö isännän valmennusajoilta. Muitakin vaihtoehtoja oli ja varmasti pikkuista tullaan kotona kutsumaan myös Nasu-Vohveliksi, loppusuoralle selvisivät myös Kerttu, Hertta, Siru, Pihla, Carla ja Bianca.


Olemme odottaneet lisää kuvia ja tietoja Fridasta koko viime viikon ja nyt vihdoin saimme tietää, että pikkuiset ovat avanneet silmänsä ja menevät jo lujaa. Saimme myös muutaman todella suloisen kuvan pikkuneidistä, mutten valitettavasti voi julkaista niitä täällä, koska ne eivät ole minun itseni ottamia. Meidän Frida on hyvin vaalea (lähes valkoinen) ja luonnostaan töpöhäntäinen todella suloinen pallero. <3


Viikonloppuna tutustuimme hieman lähemmin agilityyn, kun ohi ajaessamme huomasimme Agility-kisat. Menimme seuraamaan kisoja noin tunniksi ja huomasimme, kuinka koirat nauttivat radalla. Agilityä pitää siis ehdottomasti kokeilla Fridan kanssa, siinä kun on menoa ja meininkiä sekä koiralle, että omistajalle.

1 kommentti:

  1. Innolla odotamme tulevaa agilityn mestaria ja varsinkin pujotteluharjoituksia...

    VastaaPoista